Podpora dr. Mojci Švab Zavratnik
Stopite v stik z avtorjem peticije
Zgoraj vam je bilo večkrat lepo napisano, da vi z všimi dejanji zdravstvu in zdravnikom škodite, ne pa pomagate.
V Nedeljskem dnevniku si lahko prebereta dober članek o tem in mnenje člana visoke svetovalne skupine EU komisarja za zdravje, ki prav i. "Sistem koncesij je preživel!!!"
7 let zvesta nasi punci!!!Ni ji para
Najboljsa pediatrinja!
Simona Dobrič
Dr. Mojca Švab Zavratnik je pediatrinja, ki opravlja svoje delo profesionalno, z veliko mero empatije in je sončna oseba.
Dr. Švab Zavratnikova je najboljša pediatrinja! Ne bi je menjala za nič na svetu!
Pravite, da se dogajajo svinjarija?! Popolnoma drži! In sedaj bodo vse svinjarija s to vašo peticijo rešene??? Ste res prepričani v to in kaj če se bonizkazalo, kar je velika verjetnost, da je teh res velikih svinjarija še več? Kje ste bili pred leti, ko se je iz zdravstvene blagajne veliko kradli, pa ne samo iz te, kje ste bili ko je ZUJF uničil vse kar se je dalo, pobiral ljudstvu in podarjal cerkvi in tajkunom..... A takrat vas ni brigalo za zdravstvo in vaše otroke???
PEDIATRINJA "PAR EXCELLENCE"!
Preprosto najsrčnejša in najbolj zavzeta pediatrinja, kar si je lahko starši želimo za svoje otroke.
Za njo bomo šli v Šentilj, a tudi kam dlje, če bo treba!
Če bi bilo odgovornim zares mar za otroke in ne le za njihove sebične principe, ne bi niti za trenutek oklevali in bi zdravnica Mojca danes že sprejemala svoje male paciente v Šentilju. Tako pa si nekateri pač ne morejo pomagati in s tem škodujejo tistim, na čigar plečih tako zavzeto perejo svoje umazane "nogavice"!
Sprejeti nas noce noben drug pediater, k novi/nadomestni pa nihce ne zeli iti. To je pravica do proste izbire osebnega zdravnika?
Za otroke gre!!!
Andreja Turk
Podpora✔️
Res je krasna pediatrinja, verjamem v angele in Ona je angel varuh nasih otrok, z telesom in duso! T&P
Čudovita pediatrinja! Ne bi je zamenjala!
Kaj bi še lahko storili, da bi dr. Švabova lahko ostala zdravnica naših otrok????
| This discussion has been closed. |