Arinina peticija
Stopite v stik z avtorjem peticije
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re
Se strinjam, vendar taksni monstrumi svojih dejanj ne obzalujejo in prav gotovo ju vest ne bo pekla, ker sta ubila to nedolzno bitjece. Dosti boljsa kazen zanju bi bila vec mesecno ali vec letno mucenje, tako kot sta onadva mucila deklico.
Imam tri punčke, tamala ima 2 leti, ko sem izvedela za zgodbo sem jo objela dala poljubček za angelčka, se zjokala in še vedno še jočem-čeprav je nisem poznala sem ji poslala topel objem ljubezni tja nad oblaki. Kot mati ne morem dojet, da je ženska mučila in ubila svojega otroka.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Peticija
Želim se vam zahvaliti za podporo, kot avtor peticije bi izrazil željo, da se tej stvari pride do dna. S tem zajemam vse Vas, ki ste to peticijo podpisali, da na kakršen koli način pomagate, da pride do še več podpisov, stvar je treba pripeljati do medijev, tudi do ministrstva, sam nimam dovolj izkušenj glede tega, vendar se bom potrudil in naredil vse kar je v moji moči. Začeli smo dobro, v manj kot 24h zbrali 10.000+ podpisov in mislim, da se zadeva nebo ustavila. Ljudje, če bo treba, bomo šli tudi na ulice, vsi, z mano vred smo lahko pametni preko interneta, vendar, se nas bi zbralo 10.000+ pred parlamentom na protestu, v kolikor se moja in tudi posledično Vaša zahteva nebo uresničila? Bomo stopili skupaj, ko bo to potrebno?
Gre se za nas, za narod, tiste v parlamentu že dolgo ne zanimamo drugorazredni ljudje, ki se šolamo, delamo v proizvodnjah in po domače povedano, lezemo iz meseca v mesec.
Lep pozdrav, Jaka Pregelj
Re:
Tako je najvišjo kazen, smrt nista vredna življenja to sta neznani pošasti, še živali pokažejo ljubezen do svojih mladičev ....smrtna kazen ... brez sojenja ... Kar na električni stol in ju počasi moriti naj sI skusita bolečine , kot jih je uboga deklica ....
| This discussion has been closed. |