Arinina peticija
Stopite v stik z avtorjem peticije
Podpiram da se za take primere uvede smrtna kazen.
Re:
Dosmrtna jeca je velik strošek,ki ga plačujemo vsi...tak da raje kak el.stolček...
Zaklat !!!!!!!!!
Mučenje do smrti!!! Obesiti, pribiti na križ...!!!! Ni zadosti velike kazni za take izmečke!
Njo nazalost vrnilo nebo nic nazaj ,ce pa resimo enega otroka s tem je dovolj...Od rojstva poznam vse puncke in starsa v nas se je naselil strah,jeza...da je taka oseba zivela med nami toliko casa se vedno ne dojamem..Arina soncek pocivaj v miru❤
Tako dejanje ni človeško,zaslužita si najhujše more na svetu!!! Mala pikica počivaj v miru
Ne vem točno, kaj naj bi pomenilo v besedilu peticije, da se gre za smrtno kazen mamice in očima, ali DOsmrtno kazen brez mogočih pomilostitev. Jaz mislim, da smo premajhni, da bi dosegli smrtno kazen, Dosmrtno pa bi jima tudi jaz prisodila. Ampak tako, da bi morala cel dan delati in nikakršnih privilegijev. Zaslužita si naj za hrano in ostale potrebe! In podpisala seveda pa sem, kljub temu, da ne vem točno, kot sem zgoraj vprašala.
Podpisala sem zato, ker do Arine ne bi bilo pošteno, da se še kdaj morda nasmehneta, še kdaj česarkoli veselita ali celo spremljata ali kakorkoli vplivata na življenje svojih drugih otrok...
| This discussion has been closed. |