Arinina peticija
Stopite v stik z avtorjem peticije
Re: Re:
Jaz bi si privoščil narediti bakala iz njih jih skuhati do mehkega in jih tepsti 10 ur in to ponavljati konstantno upam da crknejo barabe fašistične
Kar se tiče malega angelčka upam da počiva u miru
Zato ker sm sama mama dveh otrok ena stara 6 let en pa čez mesec bo 1 leto pa se mi ful smilijo take otroke pa žalostno da to ti naredi mama kira te je nosila 9 mescov pod srcem pa rodila da mu da priložnost da zaživi sam sanela ni vredna da se rece mama je prelepa beseda za njo ubogi ostali 3 otroci so ostali brez sestrice pa hvala bogu da so vsaj z očetom in ker sem proti nasilju otrok ka tak mali otrok ve
Ker si mati ne zasluzi niti eno minuto zivljenja vec, ker je brezsrcna oseba, da tole lahko naredi lastnemu otroku. Gnoj od gnoja, si ni zasluzila dihat ta zrak in hodit na tej zemlji!!!!!!!!!!!!
Re:
Smrtna kazen je prelepa za takšne ljudi. Treba bi jih bilo mučit, kot so počeli oni...
Ker sta naredila najvecji zlocin na svetu ..
Ker sta ubila svojega otroka ...nekateri bi za njih dali svoja zivljenja ...
Zato ker nista cloveka...
Definitivno si ne zaslužita da bi 20 let brezskrbno živela v zaporu.. Treba jima neka hujša kazen.. Za taki zločin je smrtna kazen definitivno najprimernejša
Zelim si le da bi trpela le pol toliko kot je trpela mala deklica ki bi morala v svojem življenju še veliko doživeti. A....lastna MAMA ji je vzela to možnost....
Žalostna sem tok zlo....
In res ne želim si te "gnile ženske" več videti niti na sliki!!!
Nisem vedel, da zivim s takimi debili
In s tem ne mislim na mamo in ocima, temvec na vas dragi komentatorji in pobudniki te neumne peticije.
Ce bi radi ljudi kamenjali jih lincali in se ob tem naslajali in se radostili se preselite v savdijsko arabijo. Zivimo v civiliziranem svetu, kjer za vas ni prostora. Pravni sistem obstaja z razlogom. Zato da taka glupa gamad kot ste vi ne pocne stvari na svojo roko. Srednji vek. Debili neumni.
| This discussion has been closed. |